+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO ICONS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Üllata sõpra või kallimat ilusa lillekimbuga, mis on kõike muud kui tavaline. See LEGO® lillekimp sisaldab hulgaliselt kauneid õisi erinevates pilkupüüdvates värvides – kõik need on nutikalt valmistatud LEGO klotsidest. Lillevarred on reguleeritavad, nii et kimpu saab hõlpsalt kohandada mis tahes vaasi jaoks. Lase oma loovusel lennata selle meeliergutava projekti abil ja naudi pilkupüüdva väljapaneku ehitamist.

Ilusate lillede kinkimine ja saamine pakub suurt rõõmu. Kui otsid kingituseks meeldejäävat lille, siis on LEGO® lillekimp (10280) väga õige valik. Pole tähtis, kas soovid rõõmustada kallimat või otsid järgmist loovprojekti, sest see lillekimbumudeli ehituskomplekt võimaldab sul lõõgastuda ja luua midagi imelist. Kui see on valmis, lisab muljetavaldav lilleseade rõõmu ja värvi igasse tuppa. Reguleeritavad varred võimaldavad kimpu mis tahes vaasi või anuma jaoks hõlpsalt kohandada.

Kujunda lilli nagu proff Kimbu iga detail on valmistatud LEGO komponentidest – kõik need on ainulaadse väljapaneku loomiseks kohandatavad. Enamiku lillede kroonlehtede asukohta saab muuta – nii saad nautida erinevate seadete kujundamist. Võta varred lahti ja kombineeri need ümber, et kohandada lillede kõrgust ning kuju. See komplekt kuulub täiskasvanutele mõeldud LEGO botaanikakollektsiooni ning sisaldab mitmeid elemente, mis on valmistatud taimsest plastist ning toodetud säästvalt hangitud suhkruroo abil.

  • LEGO® lillekimbu (10280) ehituskomplekt sobib ainulaadseks kingituseks või meeliergutavaks projektiks, pakkudes kaunist lillemudelit, mis on valmistatud täielikult LEGO klotsidest. Võta arvesse, et vaas ei kuulu komplekti.
  • See lillekimp võimaldab kasutada erksaid värve ja huvitavaid kujusid, olles inspireeritud pärislilledest, nagu näiteks roosid, lõvilõuad, moonid, astrid, karikakrad ja kõrrelised.
  • Lase oma kujutlusvõimel kohandatavate elementide abil õitseda. Pane paika kroonlehed ja lehed ning muuda seejärel varte pikkust, et luua koju suurepärane seade.
  • Kas otsid parimaid kingitusi sünnipäevadeks, tähtpäevadeks või erilisteks sündmusteks? LEGO® lillekimbukomplekt sobib eriliseks ja ebatavaliseks kingituseks sõpradele, lähedastele või iseendale igal aastaajal.
  • Varred on erineva pikkusega. Näiteks sirge varrega lõvilõug on 36 cm kõrge.
  • Kuna tegu on kõige esimese LEGO® lillekimbuga, sisaldab see komplekt mitmeid uusi värve ja kujundeid, mis peaksid täiskasvanud LEGO fännidele meeldima.
  • Lilled on valmistatud enam kui 17 ebatavalisest LEGO® elemendist, millel on realistlikud kroonlehtede kujud ja värvid, et saaksid luua ootamatu väljapaneku, mis äratab kindlasti inimeste tähelepanu.
  • LEGO® lillekimp kuulub LEGO botaanikakollektsiooni. See pöördeline kollektsioon kasutab mitmeid elemente, mis on valmistatud taimsest plastist ning toodetud säästvalt hangitud suhkruroo abil.
  • LEGO® osad vastavad tööstusharu rangetele standarditele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside lihtne ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusstandarditele.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO ICONS? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 10280 LEGO® ICONS Lillekimp, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 10280 LEGO® ICONS Lillekimp väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

10280 LEGO® ICONS Lillekimp

Kood: 4040101-4864
Ribakood: 5702016913767
5281
6999
52,81 €
52,81 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid