+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Parts: 59
Vanus: 2-5a
Bränd: LEGO DUPLO
Päritoluriik: ID
Akud: 5101 x 4

Kauba kohta

Nüüd on Sinu väikelapsel LEGO® DUPLO® 10874 auruveduriga veelgi lihtsam mitmel moel mängida. Tänu funktsiooniga „Lükka ja sõida“ mootorile saavad rongijuhiks hakata ka väikesed lapsed – väike lüke ette- või tahapoole paneb rongi liikuma ja peatamiseks tuleb sellest vaid kinni haarata või see rööbastelt tõsta. Aita lapsel viis värvilist aktiivklotsi rööbastele asetada, et kus tahes signaali anda, tulesid sisse ja välja lülitada, peatuda ja tankida, suunda muuta ja rongi peatada. Rongimängu teeb koolieelikute jaoks lõbusaks LEGO DUPLO komplekti kuuluv rongijaam, kivisöekallur, kaks DUPLO kujukest, loomakujuke ja lihtne mänguraudtee. Soovi korral laadi alla rakendus ja avasta veelgi enam mänguvõimalusi, sh kaugjuhtimisfunktsioon ja vahvad tegevused, mida väikelapsega ette võtta!

Nüüd on sinu väikelapsel LEGO® DUPLO® 10874 auruveduriga veelgi lihtsam mitmel moel mängida. Tänu funktsiooniga „Lükka ja sõida“ mootorile saavad rongijuhiks hakata ka väikesed lapsed – väike lüke ette- või tahapoole paneb rongi liikuma ja peatamiseks tuleb sellest vaid kinni haarata või see rööbastelt tõsta. Aita lapsel 5 värvilist aktiivklotsi rööbastele asetada, et kus tahes signaali anda, tulesid sisse ja välja lülitada, peatuda ja tankida, suunda muuta ja rongi peatada. Rongimängu teeb koolieelikute jaoks lõbusaks LEGO DUPLO komplekti kuuluv rongijaam, kivisöekallur, 2 DUPLO figuuri, loomafiguur ja lihtne mänguraudtee. Soovi korral laadi alla rakendus ja avasta veelgi enam mänguvõimalusi, sh kaugjuhtimisfunktsioon ja vahvad tegevused, mida väikelapsega ette võtta!

  • Komplektis on rongijuhi ja lapse LEGO® DUPLO® figuurid ning oravafiguur.
  • Komplektis on ehitatav sõitma lükatav tulede ja helidega vedur, reisivagun, 5 spetsiaalsete värvidega klotsi, rongijaam, söevagun, puu ja 16 rööpaosa.
  • Tarvikute hulgas on kütusepaagi täitmise kanister, kohver, leib ja labidas.
  • Väikelaps saab auruveduri õrna liigutusega edasi või tagasi sõitma lükata ja peatamiseks käe mootori peale asetada.
  • Aita oma lapsel viis värvilist klotsi rööbaste kõrvale paigutada, et rong saaks nende järgi signaali anda, tuled sisse lülitada, kütust tankida, suunda muuta või peatuda.
  • LEGO® DUPLO® figuuride abil saab luua kujutlusvõimet ja rollimänguoskusi arendavaid lõputuid seiklusi ja rännakuid.
  • Selle LEGO® DUPLO® komplekti mänguvõimaluste laiendamiseks laadi alla kaugjuhtimisfunktsiooni ja lahedate tegevustega tasuta rakendus.
  • Selle komplekti ronge ja rööpaid saab kombineerida olemasolevate LEGO® DUPLO® rongikomplektidega.
  • Laadi originaalrakendus alla App Store‘ist, Google Play poest või Amazon Kindle Store‘ist. Uuri lähemalt siit: LEGO.com/devicecheckLEGO® DUPLO® tooted on kujundatud spetsiaalselt nii, et need oleks väikeste käte jaoks ohutud ja pakuksid mängulusti.
  • Selle toote kasutamiseks on vaja patareisid (ei kuulu komplekti). Tüüpide ja koguste kohta vaata teavet toote pakendilt.
  • Ühenda 10872 rongisild ja -rööpad, 10875 kaubarong ja 10882 rongirööpad, et LEGO® DUPLO® rongidega veelgi mitmekülgsemalt mängida.
  • Auruveduri mõõtmed koos reisivaguniga: kõrgus 10 cm, pikkus 30 cm, laius 7 cm.
  • Jaama mõõtmed: kõrgus 15 cm, laius 12 cm, sügavus 6 cm.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO DUPLO? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 10874 LEGO® DUPLO Town Auruvedur, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 10874 LEGO® DUPLO Town Auruvedur väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

10874 LEGO® DUPLO Town Auruvedur

Kood: 4040101-3457
Ribakood: 5702016117264
6374
7499
63,74 €
74,99 €
On paljud tooted -15% ostes lisaks ühe toote! Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-04-01
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid