+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 16+ a
Bränd: LEGO ARCHITECTURE
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Näita oma austust Dubai vastu selle võluva LEGO® Architecture’i komplektiga. Loo futuristlikud ehitised ja vaatamisväärsused: Burj Khalīfah, Jumeirah’ hotell Burj al-‘Arab, hotell Jumeirah Emirates Towers Hotel, lisaks purskkaev Dubai Fountain ja „pildiraam“ Dubai Frame. Ehitusrõõmu pakkuvad ja erakordselt detailirohked miniatuurid, mille saab paigutada alusplaadile, on tähelepanu keskpunktis igas kodus või kontoris.

Dubaist leiame mõned maailma tähelepanuväärseimad hooned. Nüüd saavad selle futuristliku linna elanikud, turistid ja austajad LEGO® Architecture’i siluettide kollektsiooni 21052 kuuluva Dubai mudelikomplektiga elustada kuulsad vaatamisväärsused.

Erakordsed ehitised! Selles täiskasvanutele mõeldud komplektis on 2010. a valminud maailma kõrgeim hoone Burj Khalīfah, Jumeirah’ seitsmetärnihotell Burj al-‘Arab, hotell Jumeirah Emirates Towers Hotel, lisaks purskkaev Dubai Fountain ja eriline Dubai Frame. Hõlpsalt järgitavate juhistega saavad isegi algajad ehitada detailirohkeid miniatuure. Ja kui need on alusele välja pandud, püüab see lahe kogutav lauamängasi kindlasti kõigi pilke.

Tutvustame Architecture’i… Architecture’i komplektid, mis sisaldavad mudeleid legendaarsetest vaatamisväärsustest linnasiluettideni, annavad edasi maailma tuntuimate hoonete, mälestiste ja linnade olemust. Nii sobivad need kingiks kõigile, keda huvitab arhitektuur, reisimine, ajalugu ja disain.

  • See erakordne LEGO® Architecture’i ehituskomplekt täiskasvanutele koondab endas legendaarsete Dubai hoonete ja vaatamisväärsuste detailirikkaid mudeleid, mis rõõmustavad kõiki selle põneva ja moodsa linna austajaid.
  • Sellest arhitektuurikomplektist leiab sellised mudelid nagu Burj Khalīfah, hotell Jumeirah Emirates Towers ja Jumeirah’ hotell Burj al-‘Arab, Dubai Frame ning purskkaev Dubai Fountain, nii et see sobib suveniiriks kõigile Dubai fännidele.
  • Komplektis on alus koos „Dubai“ nimesildiga. Lisaks saad brošüürist lugeda Dubai ja mudeli disaineri kohta lisateavet. (Ainult inglise keeles. Muudes keeltes brošüüri saad alla laadida lehelt LEGO.com/architecture.)
  • See hõlpsalt kokkupandav ehituskomplekt sobib ka algajatele LEGO® arhitektidele. Komplekt on lahe ja loominguline kingitus alates 16 aasta vanustele, kes elavad või on elanud Dubais, on seal puhanud või unistavad selle külastamisest.
  • See kompaktne Dubai silueti mudel on 33 cm kõrge, 27 cm lai ja 7 cm sügav. Ehkki komplekt ei võta palju ruumi, avaldab see kõikjal visuaalselt sügavat muljet.
  • Selle täiskasvanutele mõeldud patareivaba ehituskomplekti kokkupanek on lummav ja rahustav võimalus pingeid maandada. Lõdvestu, leia oma ehitus-zen ja loo eriline arhitektuurimudel.
  • Kas plaanid osta selle kollektsioneeritava Dubai suveniiri kingituseks algajale arhitektile, kes pole LEGO® ehitusklotse varem kasutanud? Ole mureta! Karbis on olemas ka lihtsad trükitud ehitusjuhised.
  • LEGO® Architecture’i ehituskomplektid legendaarsete vaatamisväärsuste ja linnasiluettide mudelitega pakuvad nauditava ehituselamuse kõigile, kes on huvitatud arhitektuurist, reisimisest, ajaloost ja disainist.
  • LEGO® ehitusklotsid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et need on alati ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – see on olnud nii juba alates aastast 1958.
  • LEGO® klotsid läbivad põhjalikud testid, et iga Architecture’i ehituskomplekt vastaks rangeimatele ohutus- ja kvaliteedistandarditele. Nii peab su kaunis Dubai suveniir hästi ajahambale vastu.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO ARCHITECTURE? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 21052 LEGO® Architecture Dubai, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 21052 LEGO® Architecture Dubai väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

21052 LEGO® Architecture Dubai

Kood: 4040101-4498
Ribakood: 5702016617344
5529
7899
55,29 €
78,99 €
* www.jukukeskus.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid