+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 7+ a
Bränd: LEGO MINECRAFT
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Võta ette matk läbi jääkülma taiga! Ehita sooja andmiseks lõke ning õhi dünamiidiga haruldast maaki. Kas nälg näpistab? Korja maitsvaid punaseid marju. Siit tuleb sõbralik rebane... ja seejärel Luukere! Ole ettevaatlik, sest liikvel on hunt! Seo ta Luukere külge, kellele meeldivad luud! Selle kondise ründajaga toimetulemiseks läheb sul vaja kuldset mõõka ja oma Minecrafti oskusi.

See lõbus LEGO® komplekt sisaldab Minecraft™-i funktsioone ja mängijaid, mida mängijad saavad ehitada, muuta ning nautida, julgustades lapsi arvutist eemale astuma ja Minecrafti tegevust pärismaailma tooma!

Lapsed saavad luua oma seiklusi nelja lemmiku Minecrafti tegelasega! Päästa laste kujutlusvõime valla Minecrafti Steve‘i, Luukere, Hundi ja 2020. a jaanuaris väljaantava uue Rebase figuuriga. Saad ronida lumiste mägede otsa, süüa punaseid marju ning hoida lõõmavat lõkketuld põlemas, samal ajal kui lapsed õhivad jäises taigas väärtuslikku maaki. Kuid tegevus ja seiklused segavad peagi plaane!

Vii Minecrafti mängijad täiesti uude dimensiooni, mis sisaldab käelist mängu! LEGO Minecrafti komplektid pakuvad lastele lõputult iseseisva mängimise võimalusi. Tänu autentsetele Minecrafti bioomidele ja populaarsetele figuuridele ei taha nad mänguasja kunagi maha panna!

  • Vii Minecraft™-i mängijad põnevale LEGO® Minecrafti ehitusseiklusele jäises taigas. Koos nelja laheda tegelasega (sealhulgas 2020. a jaanuaris väljaantav uus Rebane) saavad lapsed nautida lõputult Minecrafti lõbu.
  • See mängukomplekt pakub hulgaliselt iseseisva mängimise võimalusi – komplektis on Steve ja tema kuldmõõk, vibuga Luukere ning Rebase ja Hundi figuurid, lisaks marjapõõsad söögiks, lõkketuli sooja saamiseks ja dünamiit maagi õhkimiseks!
  • Lapsed saavad luua ja mängida oma Minecraft™-i keskkonnas; seda uute seikluste jaoks ümber korraldada, ehitada ja mõelda, ning seda suurema lõbu saamiseks kombineerida teiste LEGO® komplektidega.
  • See komplekt on sobiv mänguasi poistele ja tüdrukutele, kes otsivad uusi viise Minecraft™-i mängimiseks. Suurepärane jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingitus alates 7-aastastele Minecrafti mängijatele ja tulevastele ehitajatele.
  • Komplekti mõõtmed: pikkus 9 cm, laius 9 cm ja kõrgus 3 cm. Ja kui osad ümber paigutada või teiste LEGO® Minecraft™-i komplektidega kombineerida, muutub lõbu aina suuremaks!
  • Patareisid pole vaja. Selle LEGO® Minecraft™-i komplekti liikumapanev jõud on laste kujutlusvõime – nii võib lõbu kesta lõputult! Lase lastel nautida Minecrafti maagiat LEGO klotside komplekti praktiliste loominguliste võimalustega.
  • Tänu lihtsatele, selgetele juhistele saavad lapsed ehitamise ja mängimisega kohe pihta hakata! Ja kui mänguasja juhised lähevad kaduma, saad uued alla laadida veebilehelt LEGO.com\buildinginstructions.
  • LEGO® Minecraft™-i ehituskomplektid toovad kogu Minecrafti võrgumängu põnevuse pärismaailma. Tänu kvaliteetsetele, autentse välimusega mudelitele annavad LEGO Minecrafti komplektid laste mänguelamusele uue mõõtme!
  • LEGO® mänguasjad vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et need on ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO Groupis kukutame, muljume, vääname, kuumutame, hammustame, painutame, kraabime ja venitame LEGO® klotse ja osi, et tagada sinu lapse ohutus ja nende vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO MINECRAFT? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 21162 LEGO® Minecraft™ Seiklus taigas, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 21162 LEGO® Minecraft™ Seiklus taigas väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

21162 LEGO® Minecraft™ Seiklus taigas

Kood: 4040101-4414
Ribakood: 5702016618297
1049
1499
10,49 €
14,99 €
* www.jukukeskus.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid