+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO ART
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Jaga oma kodu multikatähtedega! Naudi keskendumisele pühendumist, pannes kokku ühe või kahe lemmiktegelase – Miki Hiir ja Minnie Hiir – erinevad portreed või kogudes kokku kaks komplekti, et luua ühendteos, millest kumbki on ainulaadse taustaga. Komplektis sisalduv helisalvestis parandab ehituskogemust ja aitab projekti paremini sisse elada. Kui oled valmis, siis lisa Disney allkirjaklots ja pane kunstiteos vaatamiseks välja!

Kui fännad klassikalisi Disney tegelasi, siis on meil sulle just õige projekt! Selle LEGO® kunsti ǀ Disney Miki Hiire (31202) komplektiga saad panna kokku ühe kahest seinaportreest ning nautida loomingulist ja stressi maandavat mosaiigiprojekti.

LEGO lõõgastus täiskasvanutele Virguta end selle 2658-osalise Disney Miki Hiire või Minnie Hiire klotsidest pildi kokkupanekuga. Ehitades saad kuulata kaasa pandud helisalvestist ning õppida kuulsaid tegelasi paremini tundma. Vajad vaheldust? Ehita mudel ümber või hangi mõlemad komplektid ja loo Miki Hiire ja Minnie Hiire koondseinakaunistus.

Loomingulised võimalused Selle loomingulise komplekti hindamiseks ei pea olema kunstnik ega LEGO koguja. Valmisteose saad panna kodus või kontoris seinale või riiulile vaatamiseks välja. See LEGO kunstikomplekt on osa ainulaadsest kunstile, muusikale, disainile ja arhitektuurile pühendatud ehituskomplektide kogust, mis sobib suurepäraselt kingituseks kõigile (ka sulle endale), kes otsivad uut projekti.

  • Jaga oma armastust Disney Miki Hiire või Minnie Hiire vastu selle rabava mosaiikse LEGO® kunsti ǀ Disney Miki Hiire (31202) komplektiga. Pärast valmimist saad teose seinale või riiulile vaatamiseks välja panna.
  • Naudi lõõgastavat puhkepausi selle enam kui 2650 osast koosneva LEGO® komplektiga, milles on 9 lõuendiga seinaplaati, Disney allkirjaklots ja klotsidest LEGO raam, ainulaadne riputamiselement ja plaaditööriist.
  • Komplekt võimaldab sul lõõgastuda ja akusid laadida, lastes kunsti kaudu keskendada oma tähelepanu sulle armsale Disney Miki Hiirele. Komplektis sisalduva helisalvestise abil saad ehitamise käigus uusi üksikasju teada.
  • Loovuse avardamiseks saad koguda kokku ja kombineerida omavahel kaks käsitöökomplekti, et luua seeläbi eriline ühendteos, kus on erisugusel taustal Disney Miki Hiir ja Minnie Hiir.
  • Portree on 40 cm külgedega ruut ning selle kokkupanekuks on 2 võimalust. Sobib tähenduslikuks kingituseks iseendale või teistele Disney huvilistele sinu elus, kes armastavad samuti meisterdamisprojekte.
  • Kohvilauale sobiva kvaliteediga juhend aitab sind läbi projekti ja pakub kunstilisi stressi maandavaid juhiseid, võimaldades nautida LEGO®-st innustatud lõõgastust.
  • Ideaalne väljapanek seinal või riiulil: LEGO® kunstikomplektid pakuvad jõukohast ehituskogemust, andes võimaluse nautida oma kirge loomingulise kunsti ja meisterdamisega seotud hobide vastu.
  • LEGO® osad vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside lihtne ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® komponente visatakse maha, lömastatakse, väänatakse, kuumutatakse, painutatakse, kriimustatakse ja venitatakse veendumaks, et Disney Miki Hiire seinakaunistusteosed vastavad rangetele ülemaailmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO ART? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi LEGO® 31202 ART Disney Mickey Mouse, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka LEGO® 31202 ART Disney Mickey Mouse väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

LEGO® 31202 ART Disney Mickey Mouse

Kood: 4040101-4891
Ribakood: 5702016914894
9309
13299
93,09 €
132,99 €
* www.jukukeskus.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid