+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 7+ a
Bränd: LEGO FRIENDS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Tõuske kõrgustesse, et aidata hätta sattunud tiigrit. Sukeldu Andreaga koos kuumaõhupallis märulisse ning võta ette raske katsumus päästa möirgava kose tippu kinni jäänud tiigrikutsikas. Hoia õhupalli stabiilsena, kuni tiiger hüppab ohutusse kohta. Maapinnal aita Emmal uurida tiigri kodukoobast. Tunne rõõmu loomadega mängimisest, kui nad rõõmsalt langeva kose all kepsutavad.

Lase lapsel selle LEGO® Friendsi tiigri kuumaõhupalliga džunglist päästmise komplektiga (41423) alustada ägedat seiklust. Lapsed saavad mängult taevasse tõusta ning päästa kose tipust tiigrikutsika. Komplektis on 2 tiigrikutsikat ning samuti mängupapagoi ja kilpkonnabeebi. Friends toetab uhkusega National Geographicu uurijate tööd.

Hulgaliselt mänguvõimalusi Džungliteemalises loomapäästekomplektis on hulgaliselt metsiku looduse seiklusmängu alustamist soodustavaid elemente. Lapsed saavad jälgida tiigribeebisid oma kodukoopas või avastada kaljust koske ning otsida teemante. Kui nad soovivad veelgi põnevust lisada, siis saavad nad kasutada tegelaste vuliseva vee kohale riputamiseks kallutusfunktsiooni või alustada kuumaõhupalliga päästemissiooni.

Teeninduskeskused Need päästemängukomplektid võimaldavad lastel tunda põneva missiooni alustamise elevust! Ka ehitamine on lõbus – komplektiga on kaasas Building Instructions rakenduses Instructions PLUS. Suumi-, pööramis- ja visualiseerimisrežiimi kasutades tunnevad lapsed end tõeliste ehitusmeistritena!

  • LEGO® Friends toetab uhkusega National Geographicu uurijate tööd,kes kasutavad oma loovust, uudishimu ja kirge meie džunglite ohustatud liikide kaitsmiseksning aitavad luua meie kõigi jaoks parema maailma.
  • Lase lastel sukelduda metsiku looduse seiklustesse selle värvilise ja üksikasjaliku klotsidest kuumaõhupalli komplektiga, mis on mõeldud lastele, kes armastavad tegevusmängu, loodust avastada ning loomade eest hoolitseda.
  • Lapsed saavad luua põnevaid džunglilugusid, kasutades klotsidest kuumaõhupalli, LEGO® Friendsi Emma ja Andrea kokkupandavaid mininukufiguure, 2 tiigribeebit ning erinevaid armsaid loomafiguure.
  • Lastele pakub kuumaõhupalliga mängult lendamine ning korvi tiigrikutsikate jaoks alla laskmine palju rõõmu. Kosel on kaks funktsiooni, mis võimaldavad lastel dünaamilise mängukogemuse saamiseks tegelasi ka vette pista.
  • Selle 302-osalise tiigri mängukomplektiga mängimiseks on hulgaliselt erinevaid võimalusi, mis teeb sellest suurepärase sünnipäevakingi, jõulukingi või pühadekingi 7-aastastele ja vanematele poistele ja tüdrukutele, kes armastavad loomingulist mängu loomadega ning lõbusaid mänguasju.
  • 15 cm (5”) kõrgune ja 11 cm (4”) laiune kosk on väljapanekuks täpselt õige suurusega. Ja kuna see sobib ka kõigi teiste LEGO® komplektidega, siis saavad lapsed seda mis tahes muude klotsidega kombineerida ja luua tõeliselt loomingulise mängukomplekti.
  • Tegevusmängu alustamiseks ei ole vaja patareisid. Manuaalne kallutusfunktsioon lisab mängule dünaamilise elemendi ning küütlevad klotsid annavad joale langeva vee efekti.
  • Kas LEGO® mänguasjad on lapse jaoks uued? komplektidega on kaasas selge juhend ning tänu sellele on ehitamine käkitegu. Building Instructions rakenduses on saadaval ka Instructions PLUS, kus lapsed saavad oma komplekti pöörata ja suumida.
  • LEGO® klotsid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele ja Groupi oma kvaliteedikriteeriumidele, mis tähendab, et need on alati hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® Friendsi klotse ja ehituskomplekte on põhjalikult testitud, et tagada nende vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele. Need võivad vastu pidada koguni tiigrikutsika rünnakule!
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO FRIENDS? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 41423 LEGO® Friends Tiigri kuumaõhupalliga džunglist päästmine, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 41423 LEGO® Friends Tiigri kuumaõhupalliga džunglist päästmine väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

41423 LEGO® Friends Tiigri kuumaõhupalliga džunglist päästmine

Kood: 4040101-4657
Ribakood: 5702016619089
3524
4699
35,24 €
46,99 €
Mänguasjad -25%, ostes vähemalt 2! Ainult e-poes One Family kaardiga
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-05-12
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid