+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO FRIENDS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Kas otsid LEGO® kingitust väikese moejüngri premeerimiseks? LEGO Friends Emma moekuubik (41668) on kaasaskantav mängukomplekt, mis pakub käsitööhuvilistele lastele reiside käigus palju rõõmu. Selle väikese mängukuubiku sees on LEGO Friends Emma mininukufiguur ja lastele mõeldud mängulind, mis on juhuslikult valitud värvi (kokku neli värvi).


Moeteemaline mäng liikvel olles

See kaasaskantav mängukomplekt on piisavalt väike, et mahtuda kotti ning aitab lastel veeta pikki reise kujundusteemalise mängu saatel. Kõik osad kinnituvad alusele, mistõttu sobib see LEGO Friends komplekt just liikvel olles mängimiseks. Kuna see on piisavalt väike, et mahtuda koolikotti, saavad lapsed vahetundide ajal koos sõpradega osa loovmängust.


Kired mängus

Tutvusta lastele populaarseid LEGO Friends kuubikuid – loomadega mängukomplekte, mis võimaldavad neil näidata oma armastust loomade vastu igal pool! Need mugavad mänguasjad ei nõua suurt ehitamist, mistõttu võib mäng kohe alata.

  • Kingi kaasaskantav LEGO® Friends loovmängukomplekt Emma moekuubik (41668). Lapsed saavad mängida uue riietuse disainimist ja ammutada veidi inspiratsiooni Emma lemmiklinnult.
  • Armsas õmblustarvete kotti meenutavas karbis on LEGO® Friends Emma mininukk, üllatuslikku värvi armas linnufiguur ja palju loomingulisi tarvikuid laste loovmängu innustamiseks.
  • Lapsed saavad vastupidavate loominguliste mänguasjadega mängida kuubikus või sellest väljaspool või pakkida need kaasa, et mängida kavandite joonistamist ja õmblusmasina kasutamist.
  • Selles loomateemalises mängukomplektis olevad lihtsad mudelid aitavad poistele ja tüdrukutele tutvustada LEGO® Friends maailma. Sobib hästi spontaanseks preemiaks või sünnipäevakingiks vähemalt 6-aastastele lastele.
  • See kuubik on 7 cm kõrge ja 7 cm lai ning sobib tänu armsale, õmblustarvete kotti meenutavale kujundusele vahvaks väikeseks lauakaunistuseks tulevastele disaineritele.
  • Tutvusta lastele Heartlake’i linna maailma – põnevate missioonide ja imeliste sõprussuhete kantsi, kus lapsed saavad avastada oma kirgi koos tegelastega, kes on just nagu nemad ise.
  • Uue mänguasja ehituskomponendid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende kokkusobivus ning klotside lihtne ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® Friends komplekti klotse ja komponente testitakse kõikvõimalikul moel, et need vastaksid rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO FRIENDS? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 41668 LEGO® Friends Emma moekuubik, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 41668 LEGO® Friends Emma moekuubik väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

41668 LEGO® Friends Emma moekuubik

Kood: 4040101-5139
Ribakood: 5702016915730
769
1099
7,69 €
10,99 €
* www.jukukeskus.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid