+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 12+ a
Bränd: LEGO FRIENDS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

See LEGO® Friends komplekt on loodud vanemaid lapsi silmas pidades ja pakub edasijõudnutele mõeldud ehitusväljakutset koos paljude lõbusate detailidega. Alates 12-aastased lapsed, kes armastavad probleemide lahendamist, saavad arendada oma oskusi, pannes kokku mängu LEGO Friends Rannalõbustuspark (41737) funktsioone. Komplektis on Lego Technicu elemendid, mis lisavad sellele muljetavaldavale mudelile liikuvust ja realismi. Komplektis on topeltpöörlemise funktsiooniga karussell, liikuva surfariga lainermasin ja tulistamismäng, kus kaks rida sihtmärke liiguvad vastassuunas küljelt küljele. Komplektis on ka neli tegelaskuju, millega lapsed saavad luua erinevaid stseene oma mudeli näitamiseks.

Intuitiivsed juhised

Ehitushuvilised võivad nautida lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust rakendusega LEGO Builder. Seal saavad nad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

  • Ehitus edasijõudnutele – väljakutset armastavad lapsed saavad panna kokku mänguasja LEGO® Friends Ranna lõbustuspark (41737), mis sisaldab liikuvat karusselli, lainemasinat ja tulistamismängu.
  • Palju funktsioone ja omadusi – selles komplektis on topeltpöörlev karussell, lainemasin koos liikuva surfariga ning tulistamismäng, kus kaks rida sihtmärke liiguvad küljelt küljele.
  • LEGO® Technicu elemendid – komplektis on LEGO Technicu elemendid, mis lisavad sellele muljetavaldavale mudelile liikuvust ja realismi.
  • Neli tegelaskuju – komplektis on LEGO® Friends tegelaskujud Zac, Nova, Dia ja Charli ning alternatiivsed pead Zacile ja Novale, et lapsed saaksid lugude jutustamiseks muuta nende näoilmet.
  • Hinnaline kingitus – see LEGO® Friends ehitusmängukomplekt on vahva sünnipäeva-, pühade- või argipäevakink alates 12-aastastele lastele, kes tahaksid arendada oma ehitusoskust.
  • Mõõtmed – see LEGO® Friends Ranna lõbustuspark on 27 cm kõrge, 37 cm lai ja 33 cm sügav.
  • Abikäsi – leia intuitiivsed juhised rakendusest LEGO® Builder, kus ehitajad saavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, oma edenemist jälgida ning komplekte salvestada, samal ajal uusi oskusi arendades.
  • Heartlake’i linna uus põlvkond – 2023. aasta jaanuaris laienes LEGO® Friends universum ja nüüd leiab siit uusi tegelaskujusid ja tegevuspaiku, mis annavad inspiratsiooni veelgi enamateks rollimänguseiklusteks.
  • Kvaliteetne toode – kõik LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lihtne ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® Friends ehitusmängu on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

41737_lifestyle-64ad2dad55ad0.jpg

Kohtu Heartlake’i linna uue põlvkonnaga

Tutvusta lastele tänapäevaseid sõpruslugusid uue põlvkonna LEGO® Friendsi komplektide ja selle erilaadsete tegelaskujudega.

41737_hero-64ad2db6c47f8.jpg

Nauditav lõbustuspargi ehituskogemus

LEGO® Friends Ranna lõbustuspargi komplekt pakub keerulist ehitusväljakutset koos mitmete vahvate detailidega.

41737_build-64ad2dbb2415e.jpg

Astu digitaalsesse ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

41737_inthebox-64ad2dbfb9aab.jpg

Nauditav kingitus lastele

See komplekt on suurepärane kingiidee lastele, kes naudivad väljakutsuvat projekti.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO FRIENDS? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 41737 LEGO® Friends Ranna lõbustuspark, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 41737 LEGO® Friends Ranna lõbustuspark väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

41737 LEGO® Friends Ranna lõbustuspark

Kood: 4040101-6388
Ribakood: 5702017415222
8396
11099
83,96 €
83,96 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid