+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO CITY
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Hüppa LEGO® City peaväljakul trammile. Väljak on täis LEGO „City Adventures“ telesarja tegelasi! Poppy Starr esineb laval, Billy korraldab linnaväljakul pidu ja Duke DeTain otsib Snake Rattlerit ja tema haardekonksu pärast raekojas toimunud sissemurdmist. Vahepeal on pikas limusiinis kohale jõudnud linnapea Fleck, kes kannab oma kuulsat maisitõlviku kostüümi. Lihtsalt tavaline päev LEGO Citys!

Lapsed saavad sukelduda LEGO® „City Adventures“ telesarja selle ägeda LEGO® City peaväljaku (60271) mängukomplektiga. Komplektis on raekoda, linnaväljak, kontserdilava, klassikaline söögikoht ja trammipeatus, samuti ägedad mängusõidukid, mille hulgas on ka linnapea Flecki pikk limusiin, Snake Rattleri mootorratas ja meistrimees Harl Hubbsi tööauto. Lisaks on kaasas 14 minifiguuri, sealhulgas hulgaliselt ägedaid LEGO City telesarja tegelaskujusid, ning äge tegevuspaik lõputuks mängurõõmuks.

Kesklinnateemaline mängukomplekt lastele LEGO City peaväljaku mängukomplektiga on kaasas lihtsasti järgitav ehitusjuhend ning saadaval on ka veebijuhend Instructions PLUS, mida saab kasutada nutitelefonidele ja tahvelarvutitele mõeldud tasuta rakenduses LEGO Building Instructions. See interaktiivne ehitusjuhend, millel on suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamise tööriistad, teeb noortest LEGO ehitajatest kiiresti ehitusmeistrid.

Inspireerivad mänguasjad poistele ja tüdrukutele LEGO City ehituskomplektid innustavad avatud ja loomingulist rollimängu tänu võimalusterohketele hoonetele, tõetruudele mängusõidukitele ja lõbusatele tegelaskujudele, mis pakuvad nauditavat ja lõbusat ehitus- ja mängukogemust.

  • See hämmastav LEGO® City peaväljaku (60271) mängukomplekt on suurepärane sissejuhatus LEGO® City põnevasse maailma. Alates viie aasta vanustele lastele sobiv komplekt annab inspiratsiooni kujutlus- ja rollimänguks, mis matkivad päriselust tuttavaid stsenaariume.
  • Mis on karbis? Hoonetest on kaasas raekoda, kontserdilava ja söögikoht. Sõidukitest on komplektis Snake Rattleri mootorratas ja meistrimees Harl Hubbsi tööauto. Samuti on kaasas hulgaliselt LEGO® „City Adventures“ telesarja minifiguure.
  • Lapsed saavad selle vägeva ehituskomplektiga luua ja taaselustada LEGO® „City Adventures“ telesarja stseene. Komplekt on pungil tõetruusid võimalusi, funktsioone, detaile ja tegelaskujusid, mis innustavad lõbusat ja loomingulist mängu.
  • Otsid ägedat mänguasja 5-aastatele või vanematele lastele? See LEGO® City peaväljaku mängukomplekt sobib suurepäraselt jõulu-, sünnipäeva- või mistahes muu tähtpäeva kingiks LEGO City fännidele ja rollimängu armastavatele lastele. Eeldab vaid põhilisemaid ehitusoskusi.
  • Kokkupanduna on raekojahoone 32 cm (12“) kõrgune, 27 cm (10“) laiune ja 15 cm (5“) sügavune ning tramm on 12 cm (4“) kõrgune, 37 cm (14“) pikkune ja 5 cm (1“) laiune.
  • Ehitage koos! Rattad, ehitised ja tegelaskujud on jagatud erinevatesse klotsikotikestesse ja igal neist on oma ehitusjuhis. Nii saavad lapsed, sõbrad ja pered kõik koos ehitamist nautida.
  • Komplektis on trükitud juhend ning saadaval on ka veebijuhend Instructions PLUS – interaktiivne ehitusjuhend, mis aitab väikestel ehitushuvilistel ehitusmeistriks saada. Saadaval nutiseadmetele mõeldud tasuta rakenduses LEGO® Building Instructions.
  • LEGO® City linnakomplektide juurde kuuluvad värviküllased ehitised, lahedad sõidukid ja vahvad tegelaskujud, mis innustavad iseseisvalt rollimänge mängima. Lapsed saavad tõetruus keskkonnas ise seiklusi välja mõelda.
  • Kõik LEGO® City mängukomplektid vastavad tööstusharu kõrgeimatele standarditele ja kvaliteedikriteeriumidele, et kõik LEGO klotsid ja detailid oleksid alati ühesugused, kokkusobivad ning iga kord hõlpsalt ühendatavad ja eraldatavad.
  • LEGO® klotse ja detaile kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et iga laste ehituskomplekt vastab rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.

LEGO City

Seeria LEGO® City sisaldab kõiki elemente, mida laps iga päev näeb. Need innustavad last ehitama tegevust ja rõõmu täis linna. Siit leiate kõik peamised teemad, mille järgi võib tundide kaupa ehitada. Alates politsei- ja tuletõrjebrigaadist kuni paljude kenade transpordivahenditeni ja tõepäraste hooneteni, mida lapsele meeldib ehitada ja nendega mängida. LEGO® City seerias on tegelikult palju detaile, mis äratavad kujutlusvõime ja võimaldavad lapsel avastada piiramatute ehitamisvõimalustega maailma. LEGO® City – see on piiramatute võimaluste maailm, kus lapsed võivad mängida mitmesuguseid vallatuid mänge.

Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO CITY? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 60271 LEGO® City Town Peaväljak, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 60271 LEGO® City Town Peaväljak väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

60271 LEGO® City Town Peaväljak

Kood: 4040101-4943
Ribakood: 5702016669039
13874
18499
138,74 €
184,99 €
Mänguasjad -25%, ostes vähemalt 2! Ainult e-poes One Family kaardiga
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-05-12
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid