+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO SUPER MARIO
Päritoluriik: Hiina
Akud: 5103 x 2

Kauba kohta

Tutvusta lastele interaktiivset LEGO® Super Mario™ universumit selle Peachi seikluste alustusraja (71403) abil. See sisaldab LEGO Peach™-i figuuri, kes reageerib koheselt sündmustele LCD-ekraani ja kõlari kaudu. LEGO Peachi saab Bluetoothi kaudu ühendada LEGO® Mario™ või LEGO® Luigi™ figuuriga (lisafiguurid ei kuulu komplekti), et võita meeskonnatöö eest boonusmünte.

Viljakas mäng
Tunne rõõmu kinkimisülesannetest ja laavamulli lennutamisest, et kukutada tornist Lemmy. Teeni digitaalseid münte, kui aitad LEGO Peachil kiikuda ja kasutad Kollast kärnkonna. Lendav ?-plokk pakub samuti preemiaid. LEGO Peach saab selles mängukomplektis olevat punast puuvilja „süüa“, mis toob kaasa õnnelikud reaktsioonid ja aitab teenida lisamünte. Selle saab kinkida ka Kollasele kärnkonnale või mõnele muule interaktiivsele figuurile (ei kuulu komplekti). Ehitusjuhised leiad LEGO Super Mario rakendusest.

Lõputult loomevõimalusi
Kogutavad LEGO Super Mario alustusrajad ja laienduskomplektid annavad fännidele võimaluse laiendada, ümber ehitada ja luua kordumatuid tasemeid.

  • Alusta oma seiklusi Peachiga – kingi Super Mario™ fännidele veel üks viis LEGO® Super Mario™ universumisse sisenemiseks selle alustusraja (71403) abil, kus on LEGO® Peach™.
  • Interaktiivne LEGO® Peach™-i figuur – sellel on värviandur ja LCD-ekraan, et kuvada erinevaid kiirreaktsioone liikumisele, ning kõlar, mis esitab kuulsaid helisid ja muusikat videomängudest.
  • Digitaalne mündikogumismäng – selles mängukomplektis on starditoru, lipuvarras, kiik, laavamulli lennutamise ülesanne, lendav ?-plokk ning Lemmy ja Kollase kärnkonna figuurid.
  • Viljakas mäng – punane puuvili põhjustab LEGO® Peach™-i õnnelikke reaktsioone ja selle saab kinkida Kollasele Yoshile või mõnele muule interaktiivsele figuurile (ei kuulu komplekti). „Söö“ puuvilja ja teeni digitaalseid münte.
  • Ehita ümber ja kombineeri – seda moodulitest 354-osalist LEGO® ehitusmänguasja saab ümber ehitada ja kombineerida teiste LEGO® Super Mario™ komplektidega. See sobib vahvaks sünnipäeva- või pühadekingiks alates 6-aastastele loomingulistele lastele.
  • Ühenda jõud – LEGO® Peach™-i figuuri jaoks on vaja kahte AAA patareid (ei kuulu komplekti) ja selle saab Bluetoothi kaudu ühendada LEGO® Luigi™ või LEGO® Mario™-ga (lisafiguurid ei kuulu komplekti), et mängida kahekesi.
  • Digitaalsed juhised – LEGO® Super Mario™ kaasrakendus pakub ehitusjuhiseid, inspireerivaid ideid ning palju muud. Ühilduvate Android- ja iOS-seadmete loendi leiad aadressilt LEGO.com/devicecheck.
  • Ehita ainulaadseid tasemeid – kogutavad LEGO® Super Mario™ ehituskomplektid pakuvad fännidele piiramatuid võimalusi tasemeid laiendada, ümber ehitada või uusi luua, et mündikogumismäng võiks kesta tunde.
  • Tagatud kvaliteet – LEGO® klotsid ja osad vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende kokkusobivus ning lihtne ja kindel ühendamine – seda juba alates aastast 1958.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® osasid testitakse pea igal mõeldaval viisil, et need vastaksid rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

71403_lifestyle-649a9aa55a21b.jpg

LEGO® Peach™-i seikluste alustusrada

Tutvusta lastele lõbusat LEGO® Super Mario™ maailma selle komplekti abil, milles on interaktiivne LEGO® Peach™-i figuur.

71403_hero-649a9adc2ea57.jpg
Ühendage jõud, et rõõmu oleks rohkem
Ühenda LEGO® Peach™ teistega mängimiseks Bluetoothi kaudu LEGO® Luigi™ või LEGO® Mario™-ga (lisafiguurid ei kuulu komplekti).
71403_inthebox-649a9aebab3f3.jpg
Ühenda teiste LEGO® Super Mario™ komplektidega
Laienda, ehita ümber ja loo piiramatult kordumatuid tasemeid LEGO® Super Mario™ laienduskomplektidega (müügil eraldi).
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO SUPER MARIO? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 71403 LEGO® Super Mario Peachi seikluste alustusrada, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 71403 LEGO® Super Mario Peachi seikluste alustusrada väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

71403 LEGO® Super Mario Peachi seikluste alustusrada

Kood: 4040101-5849
Ribakood: 5702017155234
4499
7499
44,99 €
44,99 €
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid