+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 4+ a
Bränd: LEGO SUPER HEROES
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

LEGO® Marvel Iron Mani Hulkbuster vs. Thanos (76263) sisaldab ikoonilisi tegelaskujusid ja nende ägedat tehnoloogiat alates 4-aastastele lastele mõeldud kokkupandavad mängukomplektis.

Parim algus lastele

See mängukomplekt, mis põhineb Marvel Studiose filmil „Tasujad: Igaviku sõda“, toob superkangelase Iron Mani ja tema roboti kokku superpahalase Thanose ja tema lennukiga. Hulkbusteri robot on täielikult poseeritav ja sisaldab istet Iron Mani minifiguuri jaoks. Lennuki külge on kinnitatud kettakahur ja iste Thanose minifiguuri jaoks. Karbis on klotsikotid, millest igaüks sisaldab terviklikku mudelit ja tegelast, mille lapsed saavad mänguks kohe kokku panna. Värviline piltlugu toimib ehitamise ja mängimise juhendina ning kaks robotjala põhiklotsi lihtsustavad ehitamist. Digitaalse lõbu lisamiseks saavad ehitajad lõbusa rakenduse LEGO Builder abil komplekte sisse suumida, 3D-s pöörata ja enda edenemist jälgida.

Lõbu kogu perele

4+ komplektid on ideaalne viis täiskasvanutele ehitusrõõmu väiksematega jagada.

  • Loovmäng noortele superkangelastele – LEGO® Marvel Iron Mani Hulkbuster vs. Thanos (76263) annab klassikalise superkangelase tegevuse alates 4-aastaste laste kätte.
  • Ikoonilised tegelased – komplektis on Iron Man oma Hulkbusteri robotiga ja Thanos oma lennukiga. Põhiklots tagab, et ehitamise ja mängimise lõbu saab kohe alata.
  • Lahingutegevus – Hulkbusteri robot on täielikult poseeritav ja sisaldab istet Iron Mani minifiguuri jaoks. Lennuki külge on kinnitatud kettakahur ja iste Thanose minifiguuri jaoks.
  • Kingitus lastele vanuses 4+ – see sünnipäeva-, pühade- või mis tahes päeva kingitus sisaldab põhiklotse ja lihtsaid ehitusetappe, et toetada ja tugevdada olulisi arenguoskusi.
  • Kaasaskantav lõbu – Hulkbuster on 11 cm kõrge ja lennuki laius on 9 cm, nii et lapsed saavad selle hõlpsalt kätte võtta ja tegutseda kõikjal.
  • Innusta laste meeli – LEGO® komplektid tutvustavad lastele filmilemmikute, TV-tegelaskujude ja igapäevaste kangelaste suurt universumit.
  • Kvaliteet on garanteeritud: LEGO® osad vastavad tööstusharu rangete kvaliteedistandardite nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside hõlbus ühendamine ja eraldamine igal korral.
  • Ohutus on tagatud – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO SUPER HEROES? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 76263 LEGO® Super Heroes Marvel Iron Mani Hulkbuster vs. Thanos, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 76263 LEGO® Super Heroes Marvel Iron Mani Hulkbuster vs. Thanos väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76263 LEGO® Super Heroes Marvel Iron Mani Hulkbuster vs. Thanos

Kood: 4040101-6504
Ribakood: 5702017419794
2549
2999
25,49 €
25,49 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid