+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 4+ a
Bränd: LEGO SUPER HEROES
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

LEGO® DC Batmobiili tagaajamine: Batman vs. Jokker (76264) paneb superkangelase tegevuse alates 4-aastaste laste kätesse.

Suurepärane algus noortele superkangelastele

See LEGO 4+ komplekt tutvustab väikestele loomingulist ehitust ja lõputut fantaasiaküllast lõbu koos kahe kõige ikoonilisema koomiksitegelasega: Batman ja Jokker. Aksessuaarid, sealhulgas Jokkeri varastatud raha ja Batmani keep, kiiver ja Batarang™, aitavad inspireerida kujutlusvõimelist rollimängu. Põhiklotsist auto šassii aitab lastel Batmobiili ise ehitada. Värviline piltlugu toimib ehitamise ja mängimise juhendina ning digitaalse lõbu lisamiseks saavad ehitajad lõbusa rakenduse LEGO Builder abil komplekte sisse suumida, 3D-s pöörata ja enda edenemist jälgida.

Lõbu kogu perele

Alates 4-aastastele mõeldud komplektid on suurepärane viis, kuidas täiskasvanud saavad nautida koos lastega ehituselamusi, sõltumata sellest, kas tegemist on kogenud LEGO fänniga või kasutatakse LEGO klotse alles esimest korda.

  • Batman™-i tegevus alates 4-aastatele – LEGO® DC Batmobiili tagaajamine: Batman vs. Jokker (76264) on loodud arendama 4-aastaste ja vanemate laste kujutlusvõimet, osavust ja ehitusalast enesekindlust.
  • Ikoonilised tegelased – sisaldab Batman™-i ja Jokker™-it ning kokkupandavat Batmobiil™-i suure põhiklotsist šassiiga, et ehitamine ja mängimine saaks kohe alata.
  • Superkangelase autojaht – Jokker™ on varastanud raha ja lapsed peavad Batman™-il aitama auperkurikaela kohtu ette tuua, kasutades Batmobiil™-i väikest abi.
  • Kingitus lastele vanuses 4+ – see sünnipäeva-, pühade- või mis tahes päeva kingitus on loodud spetsiaalselt sinu noore superkangelase oluliste arenguoskuste toetamiseks ja tugevdamiseks.
  • Piisavalt suur ägedateks seiklusteks – Batmobiil™ on 6 cm kõrge, 17 cm pikk ja 7 cm lai.
  • Innusta laste meeli – LEGO® komplektid tutvustavad lastele filmilemmikute, TV-tegelaskujude ja igapäevaste kangelaste suurt universumit.
  • Kvaliteet on garanteeritud: LEGO® osad vastavad tööstusharu rangete kvaliteedistandardite nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside hõlbus ühendamine ja eraldamine igal korral.
  • Ohutus on tagatud – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO SUPER HEROES? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 76264 LEGO® Super Heroes DC Batmobiili tagaajamine: Batman vs. Jokker, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 76264 LEGO® Super Heroes DC Batmobiili tagaajamine: Batman vs. Jokker väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76264 LEGO® Super Heroes DC Batmobiili tagaajamine: Batman vs. Jokker

Kood: 4040101-6505
Ribakood: 5702017419800
2549
2999
25,49 €
25,49 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid