+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO JURASSIC WORLD
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Väikesed lapsed saavad taaselustada klassikalist Jurassic Parki stseeni ja mängida oma lugusid kogutava ehituskomplektiga LEGO® Jurassic Park Dilophosauruse varitsus (76958). Äge kingitus alates 6-aastastele lastele. Komplektis on Dilophosauruse figuur ja kokkupandav Jurassic Parki Jeep®-i mänguasi koos juhiistmega Dennis Nedry minifiguuri jaoks, lisaks mudane minifiguur ja dinosauruse jalajälje dekoratsioon. Komplektis on ka väike džunglimudel, mis sisaldab silti „East Dock“, mille Jeep saab ümber sõita nagu filmis, ja Barbasoli purki, et inspireerida loovmängu.

LEGO Builder

Las rakendus LEGO Builder juhendab last intuitiivsel ehitusseiklusel, mis võimaldab tal mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

Lõbusad dinosaurused

LEGO Jurassic Worldi komplektid sisaldavad kokkupandavaid vormitud dinosaurusefiguure, minifiguure ja detailseid sõidukeid, et lapsed saaksid mängida filmidest ning animasarjast pärit stseene, etendada originaalseid lugusid või lihtsalt kogutavaid mudeleid ehitada ja esitleda.

  • Dinosauruse ja mänguauto mängukomplekt – inspireeri lapsi taaslooma meeldejäävat Jurassic Parki stseeni ja mõtlema välja enda lugusid ehituskomplektiga LEGO® Jurassic World Dilophosauruse varitsus (76958).
  • LEGO® minifiguur ja dinosaurus – Jurassic Parki tegelased Dennis Nedry, Dilophosauruse figuur ning Barbasoli purgi element.
  • Jeep® ja väike džunglimudel – Jeepil on minifiguuri iste ning mudane minifiguur ja dinosauruse jalajälje dekoratsioon. Džunglimudelil on taimeelemendid ja silt „East Dock“, mille saab ümber kukutada.
  • Kingiidee alates 6-aastastele – kingi see 211-osaline Jurassic Parki komplekt sünnipäevaks, pühadeks või üllatuseks loomingulistele lastele, kes saavad sellega omaette ehitada ja mängida või koos sõpradega nautida.
  • Kaasaskantav mäng igapäevaseks mängusessiooniks – klotsidest kokkupandav Jeep® on 6 cm kõrge, 15 cm pikk ja 8 cm lai.
  • Uus viis mängida – rakendus LEGO® Builder juhendab lapsi intuitiivsel ehitusseiklusel. Lapsed saavad salvestada komplekte, jälgida edenemist ning suumida ja pöörata mudeleid ehitamise ajal 3D-vaates.
  • LEGO® Jurassic Worldi valik – komplekte leidub igas vanuses fännidele olenemata sellest, kas nad soovivad taastada kuulsaid stseene, mängida läbi iseenda lugusid või mudeleid ehitada ja vaatamiseks välja panna.
  • LEGO® kvaliteedimärk – LEGO klotsid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende kokkusobivus ja lihtne ning kindel ühenduvus.
  • Tagatud ohutus – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangeimatele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO JURASSIC WORLD? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 76958 LEGO® Jurassic World™ Dilophosauruse varitsus, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 76958 LEGO® Jurassic World™ Dilophosauruse varitsus väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76958 LEGO® Jurassic World™ Dilophosauruse varitsus

Kood: 4040101-6507
Ribakood: 5702017421933
2549
2999
25,49 €
29,99 €
Lastetooted -15%, ostes vähemalt 2! Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-05-05
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid