+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 9+ a
Bränd: LEGO JURASSIC WORLD
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Jäädvusta alates 9-aastastele mõeldud mängukomplektiga LEGO® Jurassic World Brachiosauruse avastus (76960) imestus, mida Dr Ellie Sattler ja Dr Alan Grant tundsid, kui nägid esimest korda suurt Brachiosaurust. Suurepärane kingiidee Jurassic Parki fännidele. Komplektis on poseeritav Brachiosaurus, seni suurim LEGO dinosauruse figuur, ning kokkupandav Jeep® Wrangler ja puu. Jeepis on ruumi kolmele minifiguurile – Dr Alan Grant, Dr Ellie Sattler ja John Hammond – ning puul on vaatelplatvorm ja eemaldatavad lehe elemendid, millega „toita“ Brachiosaurust, täpselt nagu Alan Grant filmis tegi.

Uus ehitusviis

Paku oma lapsele lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust rakendusega LEGO Builder. Seal saab ta mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

Lõbusad dinosaurused

LEGO Jurassic Worldi komplektid meeldivad igas vanuses fännidele olenemata sellest, kas nad soovivad taastada klassikalisi stseene filmidest ja animasarjast või muljetavaldavaid mudeleid lihtsalt ehitada ja vaatamiseks välja panna.

  • Dinosauruse mängukomplekt Jurassic Parki fännidele – taasloo Brachiosauruse nägemine, üks klassikalisi Jurassic Parki hetki, komplektiga LEGO® Jurassic World Brachiosauruse avastus (76960).
  • Seni kõrgeim LEGO® dinosaurus pluss kolm minifiguuri – poseeritav Brachiosauruse figuur pluss Dr Alan Grant, Dr Ellie Sattler ja John Hammond.
  • Klotsidest kokkupandav Jeep® Wrangler – autentsete detailidega Jeepis on ruumi kolmele miniguurile istuda/seista samades asendites, nagu Jurassic Parki stseenis, kui nad esimest korda Brachiosaurust näevad.
  • Kokkupandav puu– puul on vaateplatvorm kuni kolmele minifiguurile ja eemaldataad lehed Brachiosauruse „toitmiseks“. Puu kõrval on hoiatusmärk.
  • LEGO® kinkemänguasi alates 9-aastastele – tee see 512-osaline Jurassic Parki komplekt sünnipäeva- või pühadekingituseks dinosauruseid armastavatele lastele, kes saavad sellega omaette ehitada ja mängida või koos sõpradega nautida.
  • Ehita ja kombineeri – Brachiosaurus on 24 cm kõrge, 27 cm pikk ja 6 cm lai ja sobitub võimaluste laiendamiseks teiste LEGO® Jurassic Worldi komplektidega (müüakse eraldi).
  • Intuitiivsed juhised - rakendus LEGO® Builder juhendab su last intuitiivsel ehitusseiklusel tööriistade abil, mis võimaldavad neil mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja oma edenemist jälgida.
  • Kogutavad komplektid – LEGO® Jurassic Worldi ehitusmänguasjad võimaldavad lastel (ja täiskasvanud fännidel) taastada filmidest ja animasarjast pärit stseene, välja mõelda ainulaadseid lugusid või lihtsalt mudelid vaatamiseks välja panna.
  • Tippkvaliteet – LEGO® klotsid rahuldavad tööstusharu rangeid standardeid, et tagada nende ühtesobivus ning lihtne ja kindel ühenduvus.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® klotse ja osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja põhjalikult analüüsitakse, et veenduda nende vastavuses rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO JURASSIC WORLD? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 76960 LEGO® Jurassic World™ Brachiosauruse avastus, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 76960 LEGO® Jurassic World™ Brachiosauruse avastus väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76960 LEGO® Jurassic World™ Brachiosauruse avastus

Kood: 4040101-6509
Ribakood: 5702017421957
8499
9999
84,99 €
84,99 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid