+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 12+ a
Bränd: LEGO JURASSIC WORLD
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Taaselusta dramaatilised Jurassic Parki stseenid alates 12-aastastele mõeldud LEGO® klotsidest kokkupandava kogutava mängu- ja esitlusmudeliga Külastuskeskus: T. rexi ja Raptori rünnak. Külastuskeskuse äratuntav arhitektuur on jäädvustatud LEGO stiilis ning esik, köök/söögituba ja labor on eraldatud poolläbipaistvate ekraanidega, millel on dinosauruse graafika. Aseta kokkupandav T. rexi skelett esikusse ja vajuta päästikut, et panna bänner „Kui dinosaurused valitsesid Maad“ T. rexi ja Velociraptori poseeritavate mängufiguuride lahingu ajal langema.

Piiramatu mäng

Suurepärane kingiidee igale Jurassic Parki fännile. Komplektis on kuus LEGO minifiguuri – Dr Ellie Sattler, Dr Alan Grant, Ray Arnold, Dr Henry Wu, Lex Murphy ja Tim Murphy – ning palju mängu inspireerivaid tarvikuid.

LEGO Builder

LEGO Builder rakendus pakub sulle mugava võimaluse juhiseid korras hoida. Kasuta rakendust mudelite 3D-s suumimiseks ja pööramiseks, komplektide salvestamiseks, edusammude jälgimiseks ja uute ehituste jaoks inspiratsiooni leidmiseks.

  • Dinosauruse ehitusmäng mängimiseks ja esitlemiseks – taasela legendaarseid Jurassic Parki stseene autsentsete detailidega LEGO® klotsidest kokkupandava komplektiga Külastuskeskus: T. rexi ja Raptori rünnak (76961).
  • Kuus LEGO® minifiguuri– Dr Ellie Sattler, Dr Alan Grant, Ray Arnold, Dr Henry Wu, Lex Murphy ja Tim Murphy, pluss klotsidest kokkupandavad poseeritavad T. rexi ja Velociraptori mängufiguurid ja T. rexi skelett.
  • Külastuskeskus – esik koos päästikuga, mis päästab valla bänneri „Kui dinosaurused valitsesid Maad“, köök/elutuba ja labor, kõik eraldatud poolläbipaistvate ekraanidega, millel on dinosauruse graafika.
  • Mängu inspireerivad tarvikud – köök/elutuba on täis toidu- ja taimeelemente ning laboris on kokkupandav arvuti, mikroskoop ja dinosauruse muna inkubaator.
  • LEGO® kingiidee alates 12-aastastele – see 693-osaline komplekt on vahva kingitus lastele ja kõigile Jurassic Parki fännidele, kes saavad sellega omaette ehitada ja mängida või koos pere ja sõpradega nautida.
  • Ehita ja kombineeri – külastuskeskus on 16 cm kõrge, 32 cm pikk ja 17 cm lai ning seda saab mängu laiendamiseks kombineerida teiste LEGO® Jurassic Worldi komplektidega (müüakse eraldi).
  • Abikäsi – rakendus LEGO® Builder juhendab sind ja su last intuitiivsel ehitusseiklusel tööriistade abil, mis võimaldavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja oma edenemist jälgida.
  • Kogutavad ehitusmänguasjad – LEGO® Jurassic Worldi komplektid on mõeldud lastele ja täiskasvanud fännidele, kes saavad taastada filmidest ja animasarjast pärit stseene, välja mõelda uusi seiklusi või lihtsalt mudelid vaatamiseks välja panna Kvaliteet mööndusi tegemata – LEGO® osad vastavad juba alates 1958. aastast tööstusharu rangetele standarditele, et tagada nende stabiilne ühenduvus.
  • Ohutu valik – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse põhjalikult, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO JURASSIC WORLD? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 76961 LEGO® Jurassic World™ Külastuskeskus: T. rexi ja Raptori rünnak, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 76961 LEGO® Jurassic World™ Külastuskeskus: T. rexi ja Raptori rünnak väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76961 LEGO® Jurassic World™ Külastuskeskus: T. rexi ja Raptori rünnak

Kood: 4040101-6510
Ribakood: 5702017421964
13515
15900
135,15 €
135,15 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid