+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO SONIC
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Lapsed saavad ühineda Sonicuga, et päästa päev alates 8-aastastele lastele mõeldud mängukomplektis LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggmani Surmamuna Robot (76993). Sonicu põlisvaenlane dr Eggman ja tema käsilane Cubot on püüdnud kinni loomad, et oma leiutisi võimsamaks muuta. Lapsed saavad käivitada Sonicu kiire kera, et võita dr Eggman, enne kui nad uurivad uurimisjaama, et koguda teavet järgmiseks kohtumiseks.

Kiire märulimäng

Lapsed saavad rambil liikumiseks ja naelte vältimisekskasutada kiiret kera ja heitjat. Surmamuna robotil on eemaldatav kapsel, mis sisaldab loomi, keda Dr. Eggman selle toiteks kasutab. Neid saab välja lükata ja päästa, kui Sonic lööb kiire kera abil otse dr Eggmani pihta.

Mitu mänguvõimalust

LEGO Sonic the Hedgehog™ mängukomplektides kohtub kiire tegevus loovmänguga. Sinise udu fännid saavad luua stseene, mis on inspireeritud lemmikutest Sonicu seiklustest. Kui on aeg tempot vahetada, saavad lapsed nautida loovmängu, hoolitsedes Sonicu loomasõprade eest.

  • Märulimäng noortele Sonicu fännidele – inspireeri lapsi alistama dr Eggmani alates 8-aastastele lastele mõeldud mängukomplektis LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggmani Surmamuna Robot (76993).
  • Kuus tegelast ja tarvikud – komplektis on kuus tegelast, Sonicu kiire kera ja heitja ning palju tarvikuid loovmänguks.
  • Mängumaailm – lapsed saavad nautida kiiret märulimängu, võideldes oma robotis oleva dr Eggmaniga. Seejärel saavad nad luua oma fantaasiarikkaid lugusid, hoolitsedes Sonicu loomasõprade eest.
  • Kingitus Sonicu fännidele ja mänguritele – see LEGO® Sonicu ehituskomplekt on vahva sünnipäeva-, pühade- või argipäevakink alates 8-aastastele lastele, kellele meeldivad lõbusad tegelaskujud ja loovmäng.
  • Mõõtmed – roboti mänguasi on 15 cm kõrge, 13 cm lai ja 9 cm sügav.
  • Intuitiivsed juhised – rakendus LEGO® Builder juhendab su last intuitiivsel ehitusseiklusel tööriistade abil, millega saab mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja oma edenemist jälgida.
  • Loovmäng koos Sonicuga – LEGO® Sonic the Hedgehog™ ehituskomplektides kohtub kiire tegevus loovmänguga.
  • Kvaliteetne toode – kõik LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lihtne ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO SONIC? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 76993 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggmani Surmamuna Robot, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 76993 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggmani Surmamuna Robot väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76993 LEGO® Sonic the Hedgehog™ Sonic vs. Dr. Eggmani Surmamuna Robot

Kood: 4040101-6514
Ribakood: 5702017419510
6374
7499
63,74 €
74,99 €
Lastetooted -15%, ostes vähemalt 2! Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-05-05
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid