+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO JURASSIC WORLD
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Lapsed, kellele meeldivad dinosaurused ja ägedad autod, armastavad mängukomplekti LEGO® Jurassic World Triceratopsi uuringud (76959). Äge kingitus alates 8-aastastele. Komplektis on autentsete detailidega Jurassic Parki Ford Explorer, milles on navigatsioonisüsteemi element dinosauruste jälitamiseks ja ruumi kahele minifiguurile, Dr Ellie Sattlerile ja Ian Malcolmile. Komplektis on ka poseeritav Triceratops, kokkupandav hunnik dinosauruse kakat, mille sees on mürgimarja element, ning labida element, et lapsed saaksid mängida kuulsat Jurassic Parki stseeni, mis andis komplektile inspiratsiooni.

LEGO Builder

Lapsed võivad nautida lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust rakendusega LEGO Builder. Seal saavad nad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

Vahvad dinosaurused!

LEGO Jurassic Worldi komplektid meeldivad igas vanuses fännidele olenemata sellest, kas nad soovivad taastada kuulsaid stseene filmidest ja animasarjast või kogutavaid mudeleid lihtsalt ehitada ja vaatamiseks välja panna.

  • Mängukomplekt lastele, kes armastavad dinosauruseid ja mänguautosid – mängi meeldejäävat Jurassic Parki stseeni komplektiga Triceratopsi uuringud (76959), kuhu kuuluvad kokkupandav Ford Explorer ja dinosauruse kaka.
  • Mängudinosaurus ja kaks minifiguuri – poseeritav Triceratopsi figuur ning Ian Malcolm ja Dr Ellie Sattler koos labida elemendiga, millega kaevata kokkupandava dinosauruse kaka seest välja peidetud mürgimarja element.
  • Ford Explorer – mängusõiduk on täis autentseid detaile Jurassic Parki maasturist ja selles on ruumi mõlemale minifiguurile ning pardanavigatsioonisüsteemi elemendile.
  • Kingiidee alates 8-aastastele – tee see 281-osaline Jurassic Parki ehituskomplekt vahvaks sünnipäeva- või pühadekingituseks lastele, kes saavad sellega omaette ehitada ja mängida või koos sõpradega nautida.
  • Kaasaskantav mäng – kokkupanav Ford Explorer on 8 cm kõrge, 16 cm pikk ja 6 cm lai. Komplekt mahub laste seljakotti, et nad saaksid sellega liikvel olles mängida.
  • Abikäsi – leia intuitiivsed juhised rakendusest LEGO® Builder, kus ehitajad saavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, oma edenemist jälgida ning komplekte salvestada, samal ajal uusi oskusi arendades.
  • LEGO® Jurassic Worldi valik – komplekte leidub igas vanuses fännidele olenemata sellest, kas nad soovivad taastada kuulsaid stseene, mängida läbi iseenda lugusid või mudeleid ehitada ja vaatamiseks välja panna.
  • Parim kvaliteet – LEGO® klotsid vastavad tööstusharu rangetele standarditele, et tagada nende stabiilne kvaliteet ning lihtne ja kindel ühenduvus.
  • Ohutu valik – LEGO® klotse ja osi testitakse pea igal mõeldaval viisil ning analüüsitakse põhjalikult, et need vastaksid rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO JURASSIC WORLD? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 76959 LEGO® Jurassic World™ Triceratopsi uuringud, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 76959 LEGO® Jurassic World™ Triceratopsi uuringud väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76959 LEGO® Jurassic World™ Triceratopsi uuringud

Kood: 4040101-6508
Ribakood: 5702017421940
5269
6199
52,69 €
61,99 €
Lastetooted -15%, ostes vähemalt 2! Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-05-05
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid