+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
omni.ui.compare_products ()
Parts: 1685
Vanus: 16+ a
Bränd: LEGO ARCHITECTURE
Päritoluriik: HU

omni.ui.about_product

Ehita LEGO® klotsidest üks maailma kuulsamaid monumente komplekti Architecture 21042 Vabadussammas abil. 93 meetri kõrgune Vabadussammas asub New Yorgi sadamas Liberty Islandil, kus see tervitab kogu maailmast saabuvaid merereisijaid. Vabadust sümboliseeriva kuju kinkis Ameerika Ühendriikide rahvale Prantsusmaa ja see avati ametlikult suure rahvahulga silme all 28. oktoobril 1886. aastal. Detailne mudel toob esile monumendi arhitektkuuri ja skulptuuri harmoonia. Mudel koosneb detailsest tellisviimistluse ja sammastega rõdudega postamendist ning voogavat rüüd kandvast katkiste ahelate, seitsme kiirega krooni ja kuulsa tahvliga vabandussambast, mille väljasirutatud käes on kuldne tõrvik. Elegantse Architecture’i mudel on autentset rohelist ja beeži värvi ja sisaldab ka dekoratiivset nimeplaati.

See LEGO® Architecture 21042 Vabadussamba komplekt on suurejooneline segu arhitektuurist ja skulptuurist. Ameerika vabadust sümboliseeriv ikooniline Vabadussammas kõrgub 93 meetrisena New Yorgi sadamas Liberty Islandil, kus see tervitab kogu maailmast saabuvaid merereisijaid. See muljetavaldav versioon annab pjedestaali katvate paeluvate kaunistuste, detailsete klotside ja sammastega elutruult edasi monumendist õhkuva arhitektuursete ja skulptuursete vormide tasakaalu. Sellel peenelt meisterdatud monumendil on langev keep, katkised ahelad, 7 kiirega kroon, ikooniline tahvel ja kuldse tõrvikuga üles tõstetud käsi. Selle elutruu liivakarva ja beežika viimistluse ning dekoratiivse nimeplaadiga mudeli ehitamine on äärmiselt nauditav kõigi jaoks, keda huvitab arhitektuur, reisimine, ajaugu ja disain, ning seda saab hiljem kodus või kontoris sümboolse kaunistusena esitleda.

  • LEGO® Architecture‘i versioon päriselust tuntud arhitektuursest sümbolist: Vabadussambast.
  • Komplektis on imetlusväärselt peenete kilbi- ja tellisekaunistustega pjedestaal, sammasrõdud ja langeva keebi, 7-kiirelise krooni, ikoonilise tahvli ja kuldse tõrvikuga vabadussammas.
  • Kaasas on brošüür, kust leiab teavet ehitise disaini, arhitektuuri ja ajaloo kohta (ainult inglise ja prantsuse keeles. Muudes keeltes teabe saab alla laadida lehelt LEGO.com/architecture).
  • LEGO® Architecture tunnustab arhitektuurimaailma läbi klotside ja sobib kõigile, kellele pakub huvi reisimine, arhitektuur, ajalugu ja disain.
  • Selles komplektis on üle 1685 LEGO® osa.
  • Naudi mõnusalt väljakutsuvat ja põnevat ehitamisprotsessi selle LEGO® Architecture‘i komplektiga.
  • Mõõtmed: kõrgus 44 cm, laius 14 cm, sügavus 14 cm.
See toode on CE-märgistatud
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO ARCHITECTURE? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 21042 LEGO® LEGO Architecture Vabadussammas, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 21042 LEGO® LEGO Architecture Vabadussammas väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
omni.ui.product_desc_info

21042 LEGO® LEGO Architecture Vabadussammas

SKU: 4040101-3489
omni.ui.barcode: 5702016111859
8749
12499
87,49 €
87,49 €
omni.ui.limited_amount_of_goods
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x omni.ui.pay_in_installments_without_any_increase
  • omni.ui.from € / omni.ui.month_short omni.ui.pay_by_lease
    omni.ui.leasing_calculator >
omni.ui.delivery
omni.ui.free omni.ui.delivery
omni.ui.delivery_date_info
omni.ui.pickup
omni.ui.pickup omni.ui.at_shop
omni.ui.delivery_time
omni.ui.were_sorry omni.ui.no_stock_for_product
omni.ui.rate_us