+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 7+ a
Bränd: LEGO DREAMZZZ
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Võimalda alates 7-aastastel lastele hüpata unenägude maailma tegevusse ehitusmängukomplektiga LEGO® DREAMZzz™ Izzie ja jänes Bunchu (71453). Telesarja põneval süžeel põhinev komplekt võimaldab lastel aidata peategelasel Izzie‘l luua suur versioon oma lemmikmänguasjast, et aidata päästa pehme mänguasi, mille on röövinud õudusunenäo Põrgusigitis.

1 komplekt, 2 viisi ehitamiseks

Bunchu suurel elaval versioonil on täielikult liigendatud kael, käed ja jalad. Selle ehitamisel saavad lapsed kasutada oma kujutlusvõimet ja järgida lugu jutustavaid ehitusjuhiseid, et valida, kas varustada ta rulluiskude ja kinnaste või mesilase tiibade ja nõelaga.

Fantastiline minifiguur

Detailne Izzie minifiguur aitab tegevuse ellu äratada. Izzie‘ga on kaasas tarvikud, sealhulgas raudrüü, mõõk ja liivakell. Kaasas on ka Põrgusigitise ja väikese Bunchu figuurid, et lapsed saaksid kogu loo uuesti luua."

  • Ärata Bunchu ellu – lapsed saavad nautida loovat mängu ehitusmängukomplektiga LEGO® DREAMZzz™ Izzie ja jänes Bunchu (71453), mis põhineb „DREAMZzz“ telesarjal.
  • Täielikult liigendatud – Bunchul on täielikult liigendatud kael, saba, käed ja jalad, mis teeb lastel selle poseerimise ja erinevate stseenide taasloomise lihtsaks.
  • Kaks ehitusviisi – komplektis on mitu elementi, mis võimaldavad lastel valida, kas varustada Bunchu rulluiskude ja kinnastega või mesilasenõela ja tiibadega.
  • Izzie minifiguur – mängukomplektiga on kaasas Izzie minifiguur ning tema aksessuaaride hulka kuuluvad raudrüü, mõõk ja liivakell.
  • Kaasas väike Bunchu – komplektis on originaalse jänkumänguasja Bunchu figuur, et lapsed saaksid kogu loo uuesti luua.
  • Tundide pikkune mäng – komplekt on loodud alates 7-aastastele lastele, kes saavad üksi või koos sõpradega veeta tunde lõbusalt mängides.
  • Mõõtmed – Bunchu on ilma rullusikudeta 19 cm pikk.
  • Lugu jutustavad ehitusjuhised – komplektis on lugu jutustavad ehitusjuhised, mis on saadaval ka digitaalselt rakenduses LEGO® Builder.
  • Esmaklassiline kvaliteet – LEGO® klotsid on kujundatud nii, et need oleksid alati ühtlaselt kokkupandavad.
  • Ohutus ennekõike ⁠– LEGO® klotsid on hoolikalt testitud, et tagada nende vastavus rangetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO DREAMZZZ? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 71453 LEGO® DREAMZzz™ Izzie ja jänes Bunchu, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 71453 LEGO® DREAMZzz™ Izzie ja jänes Bunchu väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

71453 LEGO® DREAMZzz™ Izzie ja jänes Bunchu

Kood: 4040101-6484
Ribakood: 5702017419237
2039
2399
20,39 €
23,99 €
Lastetooted -15%, ostes vähemalt 2! Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-05-05
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid