+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO FRIENDS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Tuleta nende jõulude ajal koos LEGO® Friends tüdrukutega meelde möödunud aegu. Liitu sõpradega, kes meenutavad esimesi jõule, mida nad väikeste lastena koos veetsid. Sellest advendikalendrist leiad Olivia, Mia, Stephanie, Andrea ja Emma armsad mikronukud. Aita neil kingisokid üles riputada ja kingitused kokku panna. Saad koos nendega valmistada pühadeks küpsetisi või tunda end kamina ääres mõnusalt.

Lase lastel etendada täiuslikke jõule LEGO® Friends advendikalendriga (41690). Iga 24 luugi taga on kaunite detailidega ehitusmänguasi, mis aitab muuta jõuluootuse peaaegu sama lõbusaks kui tähtsa päeva enda!

Iga päev ootab avastamist üllatus 24 kingituse seast leiavad lapsed viie Friends tegelase mikronukud. Iga tüdruku jaoks on ka nende huvialale vastav kingitus. See kokkupandav loominguline komplekt võimaldab lastel taaselustada õdusad pühadetegevused – lapsed saavad kokku panna raamatu, mida saab lugeda klotsidest ehitatud kaminaesiselt toolilt, mis asub jõulupuu all.

Palju mänguvõimalusi Minimudeleid saab kasutada lapse magamistoa kaunistamiseks, kuid need sobivad hästi ka loovmänguks – komplektis on tõstehoovaga blender, pöörlev tainarull ja ahi, mille uks käib lahti, et lapsed saaksid mängida hooajaliste maiustuste küpsetamist. Muuda pühadehooaeg lastele tõeliselt imeliseks advendikalendri abil, mis pakub rõõmu nii pühade ajal kui ka hiljem.

  • Muuda Heartlake City fänni päev selles detsembris eriliseks LEGO® Friends advendikalendriga (41690). See sisaldab armsaid hooajalisi mänguasju ning lisab maagiat nii jõuluootuse ajaks kui ka peale seda.
  • Komplektis on viis mikronukku koos sukaga, lisaks kassipoja- ja kutsikafiguur. Kokkupandavate talvemänguasjade seas on saan, lumelaud ja kelk. Lisaks on komplektis klaver ja kaugjuhtimispuldiga robot.
  • Lapsed leiavad iga luugi tagant uue kokkupandava mänguasja. Neid saab kasutada kaunistustena või paigutada matile, kus lapsed saavad etendada pühadeteemalisi seiklusi.
  • Kuigi need kokkupandavad mänguasjad on väikesed, sisaldavad need hooajaliste lugude innustamiseks mitmeid vahvaid mängufunktsioone – tainarulli saab pöörata, blenderi hooba saab tõsta ja ahju ust saab avada.
  • See on ideaalne jõulueelne kink loomingulistele lastele, kes soovivad advendikalendrit, mis pakub rõõmu ka pärast detsembrit. See 370-osaline komplekt sobib vähemalt 6-aastastele poistele ja tüdrukutele, kellele meeldib pühadeteemaline mäng.
  • See LEGO® Friends advendikalendri kinkekarp on 25 cm kõrge, 37 cm lai ja 6 cm sügav.
  • Heartlake City ehitusmänguasjad on täis realistlikke detaile ja aitavad lastel avastada pärismaailma. See LEGO® Friends advendikalender võimaldab neil tunda rõõmu jõulu ajal koos olemisest.
  • LEGO® uued mänguasjad ja ehitusklotsid vastavad tööstusharu rangetele standarditele, mis tähendab, et need on alati ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad – seda juba alates aastast 1958.
  • Lastele mõeldud LEGO® mänguasju on testitud peaaegu igal mõeldaval viisil, nii et võid olla kindel iga ehituskomplekti vastavuses rangetele ohutusnõuetele.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO FRIENDS? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 41690 LEGO® Friends advendikalender, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 41690 LEGO® Friends advendikalender väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

41690 LEGO® Friends advendikalender

Kood: 4040101-5112
Ribakood: 5702016916126
2099
2999
20,99 €
29,99 €
* www.jukukeskus.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid