+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 4+ a
Bränd: LEGO GABBY’S DOLLHOUSE
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

LEGO® Gabby nukumaja (10788) on laeni täis tegevusi ja lõbu alates 4-aastastele lastele. Premeeri DreamWorks Animatoni telesarja fänni enda 8-toalise majaga.

Palju avastamist igal korrusel

Gabby nukumajas on kaheksa värvilist tuba, mis on ühendatud lükandliftiga. Iga ruum on täis tegevusi. Näiteks saavad lapsed köögis küpsetada, mängutoas liumäge kasutada, kunstitoas loominguliselt tegutseda, muusikatoas klaverit mängida, vannitoas end hellitada, magamistoas uinakut teha või suunduda katusele, et pidada pidu pöörataval tantsupõrandal. Lapsed jagavad oma seiklusi saate nelja populaarse tegelasega: Gabby, Pandy Paws, Koogike ja Merikass. Komplektiga on kaasas piltidega ehitusjuhend ning rakendus LEGO Builder pakub intuitiivseid suumimis- ja pööramistööriistu. Suur põhiklots tagab, et ehituslõbu hakkab kohe pihta.

Koos perega mängimiseks

4+ komplektid on ideaalne viis täiskasvanutele ehitus- ja mängurõõmu ning arenguverstaposte väiksematega jagada.

  • Kaheksatoaline mängumaja – alates 4-aastased DreamWorks Animationi telesarja fännid saavad avastada enda maja komplektiga LEGO® Gabby nukumaja (10788), mis sisaldab populaarseid tegelasi ja autentseid tarvikuid.
  • Neli kuulsat tegelast – lapsed saavad lõbutseda Gabby minifiguuri ning Pandy Pawsi, Merikassi ja Koogikese kujudega.
  • Autentsed tarvikud – sisaldab banaani, marju, koogikesi, tassi, kaussi, pudelit, kääre, pintslit, paletti, juukseharja, šampoonipudelit, raamatut, lille, mikrofoni,kitarri, saksofoni ja palju muud.
  • Palju avastamist – lapsed saavad köögis küpsetada, mängutoas liugu lasta, kunstitoas kunsti teha, muusikatoas pille mängida, vannitoas lõõgastuda, magamistoas uinakut teha või katusel pidutseda.
  • Kingitus Gabby fännidele – põhiklotsi ja lihtsate ehitusetappidega saavad „Gabby nukumaja“ vastu kirglikud lapsed arendada võtmeoskusi, naudides lõputut loovmängu.
  • Laeni lõbu täis – nukumaja on 34 cm kõrge, 31 cm lai ja 9 cm sügav.
  • Lõbus ehitusjuhend – trükitud piltjuhend näitab iga ehitusetapi eesmärki ja rakendus LEGO® Builder pakub digitaalseid suumimis- ja pööramistööriistu, et lapsed saaksid mudelit ehitamise ajal visualiseerida.
  • Laienda mängu – suur LEGO® 4+ komplektide seeria tutvustab lastele filmilemmikute, TV-tegelaskujude ja igapäevaste kangelaste suurt universumit.
  • Kvaliteet on garanteeritud – LEGO® osad vastavad tööstusharu rangete kvaliteedistandardite nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside sujuv ühendamine igal korral.
  • Ohutus on tagatud – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO GABBY’S DOLLHOUSE? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 10788 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabby nukumaja, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 10788 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabby nukumaja väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

10788 LEGO® Gabby's Dollhouse Gabby nukumaja

Kood: 4040101-6460
Ribakood: 5702017424125
7649
8999
76,49 €
89,99 €
Lastetooted -15%, ostes vähemalt 2! Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-05-05
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid