+372 53350500
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Parts: 468
Vanus: 12+ a
Bränd: LEGO ARCHITECTURE
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Jäädvusta inspireeriva siluetina Londoni arhitektuuriline olemus selle võrratu komplekti abil, mis toob kokku legendaarse Rahvusgalerii, Nelsoni samba, London Eye, Big Beni (Elizabethi torni) ja Toweri silla. Iga tõetruude värvide ja õigete proportsioonidega LEGO® ehitis pakub ainulaadset ja rahuldust pakkuvat ehituskogemust. Londoni Thamesi jõgi on kujutatud plaatidest alusplaadil ning lisab sellele imelisele mudelile, mis keskendub maailma ühe dünaamilisema linna hämmastavale arhitektuurilisele mitmekesisusele, täiendava mõõtme ja tõepärase mulje.

Tunnusta üksikasjaliku LEGO® klotsidest mudeliga Londoni arhitektuurilist mitmekesisust. arhitektuurisilueti kollektsiooni mudelid sobivad paigutamiseks koju ja kontorisse ning need on välja töötatud kõigile, kes huvituvad reisimisest, arhitektuurikultuurist, ajaloost ja disainist. Iga komplekt on õigete proportsioonidega ning tõetruudes värvides. Komplektis on Rahvusgalerii, Nelsoni sammas, London Eye, Big Ben (Elizabethi torn) ja Toweri sild ning dekoratiivne silt „London“.

  • Sarja LEGO® Architecture Londoni tõlgendus.
  • Komplektis on Rahvusgalerii, Nelsoni sammas, London Eye, Big Ben (Elizabethi torn) ja Toweri sild.
  • Londoni Thamesi jõgi on kujutatud läbipaistvatest plaatidest alusplaadil.
  • Toweri sild avaneb, et mööduvat laeva läbi lasta.
  • Komplektis olevas raamatus on teave iga ehitise disaineri, arhitektuuri ja ajaloo kohta ning samuti ajaloolised faktid Londoni ja selle arhitektuurilise pärandi kohta (ainult inglise keeles. Muudes keeltes teabe saab alla laadida lehelt LEGO.com/architecture).
  • Samuti on komplektis 4 x 32 plaadiga alus sildiga „London“.
  • LEGO® arhitektuurisilueti kollektsioon aitab uuesti luua maailma kõige ilusamaid linnu.
  • LEGO® Architecture tunnustab arhitektuurimaailma läbi klotside ja sobib kõigile, kellele pakub huvi reisimine, disain, arhitektuur ja ajalugu.
  • Mängukomplekt koosneb enam kui 460 LEGO® osast ning sobib mängimiseks alates 12-aastastele.
  • Mõõtmed: kõrgus 15 cm (5 tolli), laius 28 cm (11 tolli) ja sügavus 8 cm (3 tolli).
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Täidame laste unistused! Kas sünnipäevaks, jõuludeks, kevadpühadeks või muuks tähistamiseks - siit leiad ideaalse kingituse oma lapsele. Juku kaupluses on palju erinevaid mänguasju erinevatele lastele - alates vastsündinutest kuni teismelisteni. Kas sulle meeldib LEGO ARCHITECTURE? Külasta meie kaupluseid või vaata meie e-poe veebikataloogi - anname endast parima, et saaksite enne ostu sooritamist toodete kohta võimalikult palju infot. Kui sulle pakub huvi 21034 LEGO® Architecture London, siis lisainfot leiad tootelehelt või võta meiega ühendust ja küsi lisa. Pisematele on meil pakkuda arendavaid mänguasju, loovuskomplekte, värvilisi nukke või muljetavaldavaid autosid. Kui soovite vaba aega veeta kogu perega, siis soovitame tutvuda meie lauamängude ja puslede valikuga. Ja muidugi - ärme unusta laste tõukerattaid ja jalgrattaid! Need sobivad suurepäraselt perereiside jaoks. Kindlasti on ka 21034 LEGO® Architecture London väga hea valik! Meilt leiad selle suurepärase hinnaga.
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

21034 LEGO® Architecture London

Kood: 4040101-2419
Ribakood: 5702015865333
3744
5599
37,44 €
37,44 €
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid